Montering af køkken i Vipperød og Holbæk

Har du brug for professionel hjælp til montering af køkken i Vipperød, Holbæk eller omegn?

Så står vi hos Bjerregaard Snedker- og tømrerforretning klar til at hjælpe dig. Vi har mange års erfaring som tømrer, og opsætning af køkken er en af vores mange kompetencer.

Tømrer til montering af køkken

Det kan være tidskrævende og besværligt selv at skulle montere sit eget køkken, og de fleste vil gerne være sikre på, at monteringen sker efter alle retningslinjerne.

Derfor vælger mange at benytte sig af professionel hjælp fra en tømrer, særligt også fordi de i forvejen har brugt mange penge på at investere i et nyt køkken. Det betaler sig.

Vælger du at lade os stå for din montering af køkken, får du et flot og gennemført resultat, og du kan være helt sikker på, at alle elementer passer 100 % sammen og fungerer, som de skal.

Vi er meget kvalitetsbevidste, og vi går derfor aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde og det færdige resultat.

Hvad koster det at få monteret et køkken?

Der er flere forskellige elementer, der har en indflydelse i forhold til, hvor meget det koster at få monteret et køkken.

Vores montering af køkken pris afhænger blandt andet af, hvor mange køkkenelementer du skal have monteret, og om vi skal foretage nogle ændringer i dit nuværende køkken for at få det hele til at passe ind korrekt.

Kontakt os og få et tilbud på montering af køkken i Holbæk og Vipperød

Skal du have monteret et nyt køkken, og kunne du tænke dig på forhånd at vide, hvor meget det kommer til at koste dig?

Så er du altid meget velkommen til at tage kontakt til os for at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på din køkkenmontering i Holbæk eller Vipperød.

Du kan med fordel ringe til os på telefon +45 5050 1840, men du kan også skrive til vores e-mail tb@tbjerregaard.dk eller udfylde vores kontaktformular, hvis det passer dig bedre. Så vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse eller en skarp pris så hurtigt som muligt.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få et tilbud på netop din opgave.

Udfyld nedenstående kontaktformular – vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for godt håndværk

Det er DI Dansk Byggeri, der står bag Byg Garanti. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af en håndværker, som er medlem af DI Dansk Byggeri, også hvis firmaet lukker eller går konkurs.

Kontakt her

danskbyggeri_farve
byggaranti_farve