Nyt tag i Vipperød og Holbæk

​Skal du have lagt nyt tag på huset i Vipperød, Holbæk eller andre omkringliggende områder?

Så er du kommet til det rette sted. Hos Bjerregaard Snedker- og tømrerforretning har vores tømrer stor erfaring med at lægge nyt tag, og vi er medlem af BYG Garantiordningen, som sikrer dig et veludført stykke arbejde. 

​døre & vinduer

Hvilke tagtyper findes der?

Der findes rigtig mange forskellige tagtyper, men der er meget stor forskel på prisen og holdbarheden for de enkelte materialer. Af tagtyper kan blandt andet nævnes:

  • Tegltag
  • Fibercementtag
  • Ståltag
  • Tagpaptag
  • Betontegltag
  • Eternittag
  • Eternitskifertag
  • Decratag
  • Naturskifertag
  • Zinktag

Hvad koster et nyt tag?

Som nævnt er der meget stor forskel på, hvor meget et nyt tag koster alt afhængigt af, hvilken tagtype du vælger.


Derudover afhænger prisen også af, om du skal have lagt et nyt tag inkl. spær, hvor stort taget er, og om der er nogle særlige forhold omkring din nuværende tagkonstruktion, der skal tages højde for.
Vi tilbyder dog altid en fordelagtig pris, uanset hvilken tagtype du vælger.

Hvor lang tid holder et nyt tag?

Ligesom prisen varierer mellem de forskellige tagtyper, er der også forskel på, hvor lang tid et nyt tag kan holde alt afhængigt af, hvilken tagtype du vælger. Du kan dog som udgangspunkt forvente, at et nyt tag som minimum holder i 30 år uanset tagtype.

Hvilke regler skal jeg være opmærksom på?

Inden du får lagt nyt tag i Holbæk, Vipperød eller omegn, skal du være opmærksom på, at der kan være en række nyt tag regler eller lovkrav, som skal overholdes. Der kan for eksempel være bestemmelser i lokalplanen eller i tinglyste servitutter, der beskriver, hvilken tagtype du skal have på dit hus.

Kontakt os og få et tilbud på et nyt tag i Holbæk, Vipperød eller omegn

Vi hører meget gerne fra dig, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud på dit nye tag, eller hvis du har brug for rådgivning i forhold til regler og lovgivning eller de forskellige tagtyper. Vi kan enten kontaktes på telefon +45 5050 1840, e-mail tb@tbjerregaard.dk eller via nedenstående kontaktformular.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få et tilbud på netop din opgave.

Udfyld nedenstående kontaktformular – vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for godt håndværk

Det er DI Dansk Byggeri, der står bag Byg Garanti. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af en håndværker, som er medlem af DI Dansk Byggeri, også hvis firmaet lukker eller går konkurs.

Kontakt her

danskbyggeri_farve
byggaranti_farve