Gulvlægning i Vipperød, Holbæk og omegn

Kunne du tænke dig at få lagt nyt gulv i din bolig?

Så står vi hos Bjerregaard Snedker- og tømrerforretning klar til at udføre en professionel gulvlægning i for eksempel Vipperød, Holbæk og andre omkringliggende områder.

Vi har mange års erfaring med blandt andet lægning af trægulve, og vi er meget kvalitetsbevidste i vores arbejde, hvilket sikrer dig et flot og holdbart resultat. Vi tilbyder også renovering & tagudskiftning.

Hvilket gulv skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige gulvtyper, og det kan derfor være en rigtig god ide, at du på forhånd gør dig nogle overvejelser omkring, hvilken type gulv du kunne tænke dig.

Det gulv du vælger kommer til at spille en stor rolle i det overordnede indtryk af din bolig, og samtidig er der også stor forskel på, hvor stort et slitageniveau de forskellige gulvtyper kan holde til.

Nogle gulvtyper er for eksempel særligt velegnede til køkkener og badeværelser, hvorimod andre med fordel kan lægges i hele huset.

Nedenfor kan du læse om nogle af de mest almindelige gulvtyper.

Trægulv

Et trægulv er et levende gulv, som passer ind i de fleste hjem. Du kan få trægulve i mange forskellige farver og træsorter, som hver især giver forskellige look, men typisk vil der være et vis vedligeholdelsesniveau forbundet med et trægulv.

Laminatgulv

Et laminatgulv er et meget slidstærkt gulv, og det stiller ikke ret høje krav til vedligeholdelse. Det kan ligeledes fås i mange forskellige farver og mønstre, så du kan få lige præcis det udtryk, du drømmer om.

Vinylgulv

Et vinylgulv er ligeledes et meget slidstærkt gulv, som kan fås i et utal af forskellige farver og mønstre. Et vinylgulv er praktisk og nemt at rengøre, og det er særligt velegnet til gulvvarme.

Hvad koster et nyt gulv?

En nyt gulv pris afhænger blandt andet af, hvor mange kvadratmeter du skal have lagt nyt gulv på, og hvilken gulvtype du vælger.

Derudover kommer vores gulvlægning pris, men vi tilbyder altid en fordelagtig m2 pris på gulvlægning i Holbæk og Vipperød. Du skal bare kontakte os på telefon +45 5050 1840 eller e-mail tb@tbjerregaard.dk for at indhente et uforpligtende tilbud.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få et tilbud på netop din opgave.

Udfyld nedenstående kontaktformular – vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for godt håndværk

Det er DI Dansk Byggeri, der står bag Byg Garanti. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af en håndværker, som er medlem af DI Dansk Byggeri, også hvis firmaet lukker eller går konkurs.

Kontakt her

danskbyggeri_farve
byggaranti_farve