Døre og vinduer udskiftes i Holbæk, Vipperød og omegn

Er husets døre og vinduer nedslidte og utætte, og trænger de til at blive skiftet ud?

Så kan vi hos Bjerregaard Snedker- og tømrerforretning hjælpe dig. Vi har mange års erfaring inden for tømrerfaget, og vi tilbyder professionel renovering, gulvlægning, udskiftning af døre og vinduer for kunder i blandt andet Vipperød, Holbæk og omegn. Skal vi også hjælpe dig?

Hvilke døre og vinduer skal jeg vælge?

Der findes rigtig mange forskellige typer døre og vinduer. Skal du i gang med at udskifte husets eksisterende vinduer og døre, kan det være en rigtig god ide, at du på forhånd gør dig nogle overvejelser omkring, hvor meget lys du kunne tænke dig at få ind i din bolig, hvor meget du ønsker at vedligeholde dine nye døre og vinduer, og hvordan det færdige resultat skal se ud.

Du kan blandt andet vælge vinduer og døre i træ eller i en kombination af træ og alu. Vinduer og døre i træ kræver regelmæssig vedligeholdelse, hvorimod døre og vinduer i træ og alu stort set er vedligeholdelsesfrie.

Den udvendige del vil være af alu, som kan tåle det danske klima, mens den indvendige del er af træ, som givet er blødt og flot finish indenfor i boligen.

Hvad koster nye døre og vinduer?

Der er meget stor forskel på, hvor meget nye døre og vinduer koster. Den endelige pris afhænger blandt andet af:

  • Hvor mange vinduer og døre der skal udskiftes
  • Om du ønsker større vinduer end dine nuværende
  • Hvilket materiale du vælger
  • Om du selv indkøber vinduerne og dørene, eller om vi skal stå for indkøbet
  • Om du har nogle særlige ønsker, vi skal tage højde for.

Kontakt os og få et tilbud på montering af døre og vinduer

Vi tilbyder altid billige priser, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig, når vi kender til dine ønsker, så du på forhånd ved, hvor meget du skal betale.

Kontakt os på telefon +45 5050 1840 eller e-mail tb@tbjerregaard.dk og indhent et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer i Vipperød, Holbæk og omegn.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få et tilbud på netop din opgave.

Udfyld nedenstående kontaktformular – vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for godt håndværk

Det er DI Dansk Byggeri, der står bag Byg Garanti. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af en håndværker, som er medlem af DI Dansk Byggeri, også hvis firmaet lukker eller går konkurs.

Kontakt her

danskbyggeri_farve
byggaranti_farve