Renovering i Vipperød, Holbæk og omegn

Trænger dit hus til at blive sat i stand og renoveret efter mange års slitage?

Så er du kommet til den rette tømrer. Hos Bjerregaard Snedker- og tømrerforretning har vi mange års erfaring med at foretage forskellige former for renovering for kunder i Vipperød, Holbæk og omegn. Skal vi også renovere dit hus?

Tømrer til renovering

Vælger du at lade os stå for dit renoveringsarbejde, kan du være sikker på, at arbejdet bliver udført af en dygtig og erfaren tømrer, der har fokus på at levere kvalitetsarbejde til den aftalte tid. Vi er særligt specialiserede inden for mindre renoveringsopgaver, der typisk tager en til to dage, men vi kan løse en lang række forskelligartede opgaver.

Vi overholder naturligvis alle de gældende regler, og du skal derfor ikke holde dig tilbage med at tage kontakt til os, hvis du har en renoveringsopgave, du har brug for professionel hjælp til.

Hvad koster renovering af hus?

Der er meget stor prisforskel på, hvor meget en renovering koster. Det kommer blandt andet an på, hvor omfattende en renovering der er tale om, og hvilke dele af huset der skal renoveres.

Skal du for eksempel have foretaget en renovering af badeværelse, en renovering af tag eller en totalrenovering af huset?

Helt overordnet set afhænger prisen af, hvor lang tid vi skal bruge på opgaven, og hvilke materialer vi skal anvende.

Kontakt os og få et tilbud på din renovering i Holbæk eller Vipperød

Skal du have foretaget en renovering i Vipperød, Holbæk eller andre omkringliggende områder, står vi klar til at hjælpe dig, og vi udarbejder gerne et renovering-tilbud til dig, når vi kender til opgavens omfang samt dine ønsker, så du på forhånd ved, hvor meget projektet kommer til at koste dig.

Vi står også klar med kompetent rådgivning og vejledning, så du får den bedste løsning på lige netop din opgave.

Du skal bare tage kontakt til os ved at ringe på telefon +45 5050 1840 eller skrive til vores e-mail tb@tbjerregaard.dk. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular, hvis det passer dig bedre.

Skal vi hjælpe dig?

Du er altid velkommen til at kontakte os, for at få et tilbud på netop din opgave.

Udfyld nedenstående kontaktformular – vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Din garanti for godt håndværk

Det er DI Dansk Byggeri, der står bag Byg Garanti. Det betyder at du får udbedret fejl, der måtte opstå i forbindelse med arbejde udført af en håndværker, som er medlem af DI Dansk Byggeri, også hvis firmaet lukker eller går konkurs.

Kontakt her

danskbyggeri_farve
byggaranti_farve